Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Politikk

Hvem er det som kjøper alle disse bøkene?

E-post Skriv ut PDF

Tidligere stortingspolitiker Karita Bekkemellom er bokaktuell  i Norge med interne avsløringer om maktkampen internt i Arbeiderpartiet, hennes politiske liv og sist men ikke minst hennes historie om en alkoliosert far. Alt ligger med andre ord til rette for en filmatisert såpeopera.

Det har nærmest blitt kotyme at avtroppende politikere og samfunnstopper skal komme med en bok på slutten av sin karriere. Tradisjonen tro innholder disse bøkene en avsløring eller to av samfunnets interesse. Forfatteren må jo forsikre seg om at boken vil selge, forståelig nok. Det jeg imidlertid lurer på er hvem kundene er? Hvilke mennesker er det som gang på gang går og kjøper denne søpla hos bokhandlerne?

Problemer med gjeld og inkasso? Besøk inkassoguiden.no

 

Det harde liv i statsministerboligen!

E-post Skriv ut PDF

 

Media kan i dag offentliggjøre at statsministerens kone Ingrid Schulerud har gått sykemeldt i 3 måender etter at en glassør på 95 kilo knuste over henne id det som paradoksalt nok skal være norges sikreste bolig.

Det ble nok lagt stor vekt på sikkerhet med tanke på inntrengere utenfra/ terror når boligen ble bygd. Sett i lys av denne nyheten ble det nok lagt for lite fokus på det faktum at de fleste ulykker faktisk skjer i hjemmet, i dette tilfellet endte det med hjernrystelse kuttskader og foreløpig 3 måneder med sykemelding for statministerens kone. Noe til ettertanke når tilsvarende booliger skal bygges i fremtiden.

 

Regjeringen fremstår som en vernet bedrift!

E-post Skriv ut PDF

Soria Moria 2 er lagt frem men noe vås av fremtidsmål. Bjarne Håkon Hansen trekker seg plutselig, til tross for at han under hele valgkampen har gitt ytrykk for at han vil fortsette. I forrige regjeringsperioden kunne man vel telle på en hånd de av regjeringsmedlemmene som ikke dreit seg loddrett ut. Mange av forholdene grove nok til å få sparken i en privat bedrift.

I regjeringen derimot får man hvis man er skiikkelig ute og kjører litt tilsnakk fra sjefen sjøl, Jens, og et lite klapp på skulderen med beskjed om at det går sikker bedre neste gang. Den eneste arenaen ellers i landet hvor tabber blir tatt like godt i mot er i de mange vernede bedriftene vi har her i landet. Nå synes jeg vernede bedrifter i seg slev er en flott ting men synes imidlertid at regjeringsarbeid bør utføres av de som kan dette....

 

Jeg tror det ikke før jeg ser det!

E-post Skriv ut PDF

Ifølge VG legges det i Soria Moria 2  opp til en langt mer restriktiv asylpolitikk fra regjeringen.

Dette tror jeg ingneting på før jeg ser det i praksis. Med tanke på den tafattheten disse politikerne tidligere har vist i det som er partienes kampsak kan jeg vanskelig forstå at de plutselig skal lykkes i å gjenomføre FRP politikk. Men dersom de faktisk gjør det er jo ingenting bedre. Men som sagt, jeg tror det ikke før jeg ser det...

 

Strengere straffer for trafikk kriminalitet nå!

E-post Skriv ut PDF

I kveld har det vært atter en trafikkulykke i Norge. Denne gangen er 5 personer skadet i Festningtunellen i Oslo. Heldigvis ser det ut til at det ikke går menneskeliv tapt denne gangen.

Det dør flere hundre mennesker i trafikken i Norge hvert år. Svært mange av disse ulykkene skyldes kriminelle handlinger som kjøring i påvirket tilstand eller alt for høy fart. Av en eller annen grunn straffes ikke slike foreseelser like hardt som andre forseelser med like tragisk utfall. Etter min mening er det ingen forskjell dersom du dreper et menneske fordi du kjører i fylla sett i forhold til å drepe på annen måte. Dersom straffenivået endres her vil det kanskje føre til at mange tenker seg ekstra om før de begår krininalitet i trafikken.

 


Side 6 av 8

Antall besøkende

Vi har 84 gjester her nå