Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Politikk

Patetiske sosialister!

E-post Skriv ut PDF

Selv er tilhører jeg den blå side i norsk politikk og er således motstykket til den den rødgrønne regjeringen hvor SV er en av 3 parter. Jeg er således også tilhenger av krigen i Afghanistan i den grad orden tilhenger er riktig å bruke. Jeg mener med andre ord at jeg ikke liker krig men mener at det er nødvendig i dette tilfellet.

Jeg kan ikke si annet enn at SV rett og slett dummer seg ut gang etter gang. Krigen i Afghanistan skulle de stopp, nedrustning er tingen og miljøkampen skulle for alvor settes på dagsorden i norsk politikk. Sett i sammenheng med dagens nyheter i forbindelse med statsbudsjettet hvor det bl.a. kommer frem at heimevernet får betydelige økte ressurser så kan jeg ikke annet enn å le.

 

Svenskene har jo alltid vært litt feigere enn oss!

E-post Skriv ut PDF

Etter at USA har gått ut og advart mot store turistmål i Europa så hiver svenskene seg på bølgen og kommer med tilsvarende advarsel. Norge derimot foretar seg ikke noe.

Nå er det kanskje ikke den store overraskelsen for deg og meg at svenskene er litt feigere enn oss. Det er bare å gå tilbake til andre verdenskrig eller den kalde krigen for den saks skyld. Den gangen skjulte de feigheten under parolen "nøytral" hva nå det skulle være godt for.

 

Besøke Tenerife i vinter?

Kemnerkontoret.com

 

Håpløst naive nordmenn!

E-post Skriv ut PDF

Jeg kan ikke annet enn å riste på hodet av nordmenn som lar seg sjokkere av utalelsene til de norske soldatene i Afghanistan som har uttalt ting som at "kig er bedre enn sex" og lignende utalelser og synspunkter om det å delta i krigen.

Ærlig talt, har ikke nordmenn flest sett en rekke filmer fra/ om Vietnamkrigen og andre kriger i historien. Det som skildres i slike filmer er jo langt verre enn det som kommer frem for de norske soldatene men likeså vel så reelt.

Når man sender folk ut i fronten i en krig blant geriljakrigere som mer eler mindre uavbrutt har kriget i flere tiår med dertil tilhørende erfaring og brutalitet kan man ikke forvente at det skal utvises den store sympati og nestekjærlighet ovenfor motstanderne. Kulturen som kommer frem blandt de norske soldatene er for anledningen viser en sunn kultur som omhandler overlevelsestrategi og samhold i den norske gruppen. Hva hadde nordmenn hjemme på berget forventet, at de skulle løpe etter motstanderne for å se om de var såret slik at de kunne hjelpe dem?

Våkn opp!

Trenger du nytt kredittkort?

 

Nordmenn flest er nok drittlei hele Treholt saken!

E-post Skriv ut PDF

Treholt saken har fått sin "renesanse" etter at det såkalte koffert beviset dukket opp i forbindelse med boklanseringen om Treholt saken.

saken får på grunn av dette på nytt stor oppmerksomhet i norske medier. Dessverre så tror jeg at mannen i gata stort sett er drittlei hele saken. Selve spiontemaet er ikke lenger særlig aktuelt etter at den kalde krigen er avblåst. Det eneste interessante i denne saken er om, Treholt har vært utsatt for et justismord i form av falske bevis. Men heller ikke det tror jeg engasjerer nordmenn særlig mye fordi det er vel ganske klart at han har uansett gjort mye annet han ikke burde, selv om det ikke er like alvorlig.

 

Norsk politikk er jo gjennomkorrupt!

E-post Skriv ut PDF

Jeg ble sjokkert når teppegavene kom frem i medias søkelys. Når det ble satt lys på armbåndene ble jeg forbannet. Nå som gavene var Eidsiva bewgynner å komme frem i dagens lys blir jeg bare fortvilet.

Norge er jo like korrupt som Afghanistan og Kongo tilsammen. Sett i lys av tidligere avsløringer av diverse avtroppede regjeringsmedlemmer som mirakuløst nok ikke har fått regjeringen til å gå av er jo de siste avsløringer helt hårreisende. Hvordan kan vi leve med en regjering hvor det ene medlemmet etter det andre viser at de ikke har tilstrekkelig dømmekraft til å styre landet? etter min mening har de så liten dømmekraft at jeg ikke hadde nabojenta på 8 år passe barna mine før jeg hadde latt regjeringsmedlemmene ta hånd om dem.

Trenger du nytt kredittkort? Namsfogden.net

 


Side 4 av 8

Antall besøkende

Vi har 86 gjester her nå