Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Politikk

Kristiansand er ikke slik byen en gang var!

E-post Skriv ut PDF

En gang før årtusenskifte uttalte en tidligere politisjef i Kristiansand, Carl Mentz Rynning-Tønnessen, at byen ikke var særlig større en en middels amerikansk kirkegård, bare dobbelt så dau. Så kom tusenårsskillet og drapene i Baneheia. Dette ble på en måte et tidsskille i Kristiansand hvor drap og elendighet inntok vår kjære Sørlandsperle som bare hadde litt liv på byen i fellesferien takket være noen østlendinger som ikke rakk danskebåten.

Nå har 2011 begynt med en ny drapssak i Kristiansand etter at en ung kvinne i 20 årene er funnet drept i en leilighet i byen. Heldigvis virker det som om gjerningsmannen allerede er pågrepet.

Trenden i byen er nok vanskelig å snu men det kan vel uansett være verdt et forsøk å se på straffenivået i landet. Selv om det mot formodning ikke skulle ha særlig effekt så gjør det jo uansett ikke noe om en morder må sitte inne i 50 år istedenfor 20 år.

 

Hvilket land skal USA hevne seg på for dette!

E-post Skriv ut PDF

Et amerikansk kongressmedlem er skutt i hodet og er en av minst 12 skadde etter en skyteepisode på en butikk i USA.

Nå tenkte jeg at jeg skulle være litt ironisk og komme alle de USA fiendlige kreftene i vårt land i forkjøpet med å komme med en så latterlig uttalelse som overskriften er. Det er slik alle USA fiendter angriper dem. Jeg har selv stor tiltro til at USA selv greier å skille mellom terror og en syk mann som har gått amok på en butikk.

 

Forby religion over hele verden!

E-post Skriv ut PDF

Religion er årsaken til så og si alle kriger og konflikter i verden opp igjennom historien og folk verden rundt kaster bort uforståelig mye tid på å tilbe sine guder. Mudslimenes kamp mot vesten er en annen side av elendigheten som vi har fått sett de siste dagene i form av terrorforsøket i Stockholm og nå damen i Sudan som ble pisket på åpen gate fordi hun gikk i kort skjørt!

Løsningen er enkelt og grei å forby all religion og tilbeding av såkalte høyere makter. Det bør være opplagt for alle oppegående mennesker at dette bare er noe vås man har fått innprentet med morsmelken og derfor på en måte velger å fortsette å tro.

 

Neste gang er det Norge sin tur!

E-post Skriv ut PDF

Gårsdagens terror i Stockholm for oss nordmenn til å begynne å føle at terroren kommer nærmere og nærmere.

Jeg er overbevist om at det bare er et tidsspørsmål før terroren kommer til Norge. Spørsmålet vi må stille oss er om vi er villig til å gjøre de nødvendige tiltak for å hindre dette. Er den norske regjering og det norske folket f.eks. villig til å gi opp enkelte retigheter for å bedre sin egen sikkerhet slik de har gjort i USA? Skjønner vi snart at vi må få ryddet opp i innvandringspolitikken og inegreringspolitikken?

Vi må handle, en terroraksjon i Norge blir neppe like mislykket slik den i Sverige ble...

 

Kina er tydeligvis meget fornærmet!

E-post Skriv ut PDF

Rett i forkant av utdelingen av Nobels fredspris til Liu Xiaobo har Kina funnet ut at de skal dele ut sin egen fredspris, nemlig Konfucius prisen som ble opprettet i all hast. "Vinneren" derimot hadde aldri hørt om rpisen og så derfor heller ingen grunn til å reise for å motta den, Kina fant da en tilsynelatende tilfeldig seksåring til å motta den på vegne av han. Et noe heller flaut opptrinn for Kina sin del sett fra vårt ståsted etter VG sin fremstilling.

Det er ganske åpenbart at Kina er veldig fornærmer på Norge etter tildeligen av fredsprisen. Man kan jo saktens spørre seg å klokt det var all den tid Kina tross alt var inne i en possitiv prosess selv om de har langt igjen. For troverdigheten til Nobelinstistuttet var det nok imidlertid veldig viktig etter flere års flauser hvor man nærmest ble flau på deres vegne, ikke minst med tanke på tildelingen til Obama som var noe merkelig selv om jeg liker både Obama og USA.

 

 


Side 3 av 8

Antall besøkende

Vi har 83 gjester her nå