Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Jeg beundrer Riise familien!

E-post Skriv ut PDF

I USA er denne måten å stikke seg ut på helt normalt og ville knapt ha blitt ofrett ei fotnote i media. I Norge deriomt suger media til seg hver eneste liten detalj om familien, om det er SMS på avveie, rot i privatøkonomien eller mor selv som bokser litt på fritiden så kan du være sikker på at det kommer på førsteplass i landets avviser.

Jeg er personlig ikke den største fan av Riise familien men er allikevel full av beundring for familiens suksees, samhold og fryktløshet i forhold til janteloven.Gang på gang er vi vitne til hvordan familien hetses bare fordi de er litt annerledes enn nordmenn flest. Familien har oppnådd suksess innen fotballbverdenen som andre i Norge bare kan drømme om.

Kommentarer (3)Add Comment
0
så sant så sant.
skrevet av frilla54, august 18, 2009
smilies/smiley.gif det koster å være annerledes og uredd i dette landet. Enten det gjelder lokalplanet eller nasjonalt.Jeg beundrer Berit for hennes support for barna sine. Ingen kan måle seg med den suksessen de har hatt og uten mamma Riises med ektemanns oppbacking fra morgen til kveld er det ikke sikkert de har nådd så langt. dama er rå men ei fantasisk mor og pådriver. STÅ PÅ BERIT M FAM
0
Beudrer ikke
skrevet av petter, august 19, 2009
Jeg beundrer ikke Riise familien
0
jeg beundrer ikke riise fam
skrevet av morten, august 19, 2009
Helt enig. Dette behøver ikke være en sak i media. La oss andre slippe denne såpe saken om nevnte sirkus fam. Skulle ikke forundre meg om at Baardsen i det store og hele er uskyldig heller?.
Hvor gamle skal disse guttene bli før mamma slipper taket? Sikkert ok å være svigerdatter her !!!!

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert fredag 14. oktober 2011 02:48  

Antall besøkende

Vi har 88 gjester her nå