Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Syke mennesker som har glede av dette!

E-post Skriv ut PDF

Det er mye som kan tyde på at det går en pyroman løs som liker å tenne på kirker i Norge, tydeligvis jo eldre og betydningsfulle de er jo mer glede er det å tenne på dem.

Hva er det som gir et menneske glede av åp tenne på kirker? Selv finnes jeg ikke religiøs men respekterer at andre mennsker velger å tro og ikke minst har et "forhold" til sin kirke som betyr mye for dem. Uavhengig av religion har jo disse kirkene også mye å si for kulturarveun i Norge.

 

Pa jakt etter en date? Let også utenfor Norges grenser på skandinaviadating.com

Kommentarer (2)Add Comment
0
Religion - en ond svøpe
skrevet av Roar S, april 11, 2011
"Han mener det er ufattelig trist at den over 250 år gamle kirka er brent ned."

Jeg håper inderlig at ingen kom til skade under brannen, jeg synes også det er trist hvis det var noen verdier (kunst o.l.) i kirken som gikk tapt. Men jeg synes vi alle skal glede oss over at kirker blir brent ned, skjønt det hadde vært tryggere og bedre om de rett og slett ble ombygd til biblioteker, diskoteker, boliger, hoteller, restauranter osv.

Religion er en vederstyggelighet, en ond svøpe i ethvert samfunn, og kristne har overhodet ingen krav på respekt for sin tro. Det er nettopp denne respekten, og disse kirkene, og denne gufne, syke overtroen på himmelske diktatorer ingen har sett, som har satt verden i brann og ført til ufattelige tragedier i tusener av år.

Brenn gjerne flere kirker, for min del, men, som sagt, sørg for at de er tomme og/eller bygg dem opp, bare vi blir kvitt ondskapen og den syke, middelalderske overtroen de representerer.
0
Synes kirkene
skrevet av Gumle, april 11, 2011
skal få stå. Jeg er ikke kristen og blir det heller ikke, men bygningene har historisk og kulturell verdi og bør bevares. Om det er noen som flyr rundt og leker satanister, så er de faktisk like overtroiske som religionstilhengerne :-) For denne djevelfiguren finnes kun i religioner.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:26  

Antall besøkende

Vi har 25 gjester her nå