Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Uinteressant om det finnes liv i verdensrommet!

E-post Skriv ut PDF

VG kan i dag fortelle at en NASA forsker har gått ut og sagt det finnes bevis på liv i rommet, ikke bare liv men romvesener. Forskeren går ut og sider det finnes bevis men bevisene uteblir slik at dette gjenstår som mange andre påstander, nemlig som en påstand.

Selv mener jeg det er ganske opplagt at det finnes livb i rommet selv om det ikke akkurat er det jeg reflekterer mest over. Om det er intelligent liv som flyr rundt i ufoer er atskillig mindre sansynlig. Hele problemstillingen er etter min mening oppskrytt og har i all overskuelig fremtid minimal betydning for menneskeheten.

Det beste som kan skje etter min menig er at det bevises at det ikke finnes liv på andre planeter slik at vi blir tvunget til å ta vare på den planeten vi har, noe vi i dag absolutt ikke gjør.

Kommentarer (1)Add Comment
0
Liv på andre planeter og vedaene.
skrevet av hoLKaPoLka, mars 08, 2011
I veda skriftene som kom fra India står det mye om liv på andre steder enn jorden og de forklarer ulike planeter og ulike livsformer.. Mye som står i de skriftene bekreftes av dagens vitenskap så det kan ligge noe i det.. F.eks på en planet så er havet av melk..

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:28  

Antall besøkende

Vi har 84 gjester her nå