Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Kvinner har ikke noe å gjøre i hoppbakken!

E-post Skriv ut PDF

I dag skal skihopp for kvinner avholdes for første gang i ski VM. Selvfgølgelig har jo noen klart å komme med noen provoserende uttalelser som kvinnene lar seg provosere over og dermed selv taar fokuset vekk fra selve konkurransen.

Selv mener jeg at kvinner ikke har noe som helst i en stor hoppbakke å gjøre, ikke i andre "mannesporter" heller for den saks skyld. Kvinner er skapt slik at de passer best til husstell, omsorg og gjøre livet behagelig for mannen.

Nå vet jeg at mange kommer til å skal fortelle meg for en idiot jeg er o.s.v. men det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet. Dessverre er det bare så få som tør å si det i frykt for kvinnebevegelsen som jo er et kapittel i seg selv. For å kalle en spade for en spade. Kvinner passer best ved kjøkkenbenken!

Kommentarer (6)Add Comment
0
Hvorfor
skrevet av konrad gunnarsson, februar 25, 2011
Hvorfor får ikke kvinner hoppe på fritiden på lik linje med menn? Kan du gi en eneste fornuftig grunn til at dine personlige meninger skal hindre andre mennesker i å utfolde sine talenter? Din argumentasjon henger ikke på greip, ett jordbruksredskap till å flytte mökk med. Rydd opp i hjernekassa, så kan du flytte mökka di med spade!smilies/angry.gif
0
Gjeeeesp, enda en mannstaper
skrevet av Hedda, februar 25, 2011
"
men det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet. Dessverre er det bare så få som tør å si det i frykt for kvinnebevegelsen som jo er et kapittel i seg selv. For å kalle en spade for en spade. Kvinner passer best ved kjøkkenbenken!
Nå vet jeg at mange kommer til å skal fortelle meg for en idiot jeg er o.s.v. men det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet. "

Det er svært mange som meg der ute som deler mitt syn også. Dessverre er det bare så få som tør å si det i frykt for at gutteklubben grei skal begå selvmord, for det er jo det menn gjør når de opplever at ting ikke går deres vei. For å kalle en spade for en spade. Menn passer best i garasjen! Og da helst med garasjedøra lukket! Det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet.
0
Håpløst
skrevet av arnt, februar 25, 2011
Det er håpløst å ha vm i Oslo. Tåke og drittvær ødelegger hver gang.
0
Mrsmt..
skrevet av Vidar (75), februar 25, 2011
Fikk noen med seg hva blogger EGENTLIG sa her??

sitat:
"Selvfgølgelig har jo noen klart å komme med noen provoserende uttalelser som kvinnene lar seg provosere over "

Det ble vel nettopp bevist smilies/smiley.gif
0
Dette er motbydelig
skrevet av Petter, februar 25, 2011
Du som har skrevet dette, hvordan har du hatt hjertet til å spytte slike vemmelige ord ut på tastaturet? Nå skal jeg si min mening. Først og fremst, er jeg mann. For meg er kvinner helt fantastiske, og jeg bøyer meg i støvet for dem. Du sier her at kvinner passer best ved kjøkkenbenken, at de skal behage mannen osv. Lever du på 1800-tallet? Det er et spørsmål jeg har et klart svar over. Ja, det gjør du. Når jeg leser slikt tull som dette, kjenner jeg at jeg virkelig skammer meg over mannskjønnet. Alt menn tenker på er makt. Ja, faktisk de gjør det. Makt over andre menn, og ikke minst, makt over kvinner. Bare les i avisene: mann voldtok kvinne, mann drepte kvinne, mann bak bombeangrep, mann drepte familien sin osv. Og så er det da menn som liksom skal bli mest sett?? Ja, menn som da er de onde, og for meg, det svaaake kjønn! Jeg skal si deg en ting jeg, hadde kvinner blitt tatt ut av verden og satt et annet sted, ville det vært svært interessant å se endringene i denne verden. Ja, flere kriger ville herjet (Kriger ledes jo da av menn) og verden ville blitt et grisested.
Du mener at kvinnen skal behage mannen? Nok en setning fra 1800-tallet dette her. For meg skulle det egentlig vært mannen som skulle ha behaget kvinnen, og beskytte henne mot mange andre vonde menn i verden. Kvinner er jo fantastiske, de føder barn, tar seg av dem, holder orden i hus og hjem. Så kommer Adam da: Nei, kvinner klarer ingen ting unntatt dette. Brækhus: Verdens beste bokser. Marit Bjørgen: Verdens beste langrennsløper for kvinner. Jeg kunne ramset opp flere, men da ville dette innlegget blitt litt for langt. Noen menn må jo gidde å lese det også. Men uansett, jeg sier JA til kvinnehopping, for de er gode i mine øyne. Kvinner burde få bli med i alt vi menn er med i. Takk for meg og god helg hyggelige kvinner, og sure missunnelige mannfolk...
0
Er det mulig?
skrevet av Torleifsen, februar 25, 2011
Å herregud da! Det er så mange sære mannfolk i verden! Joda, sære kvinnfolk også, men alt menn tenker på er makt, makt, og glemte jeg å si makt? Det er til å spy av. Jeg er mann selv og synes at kvinner er helt fantastiske! Selvfølgelig burde de også få hoppe i bakken! Ærlig talt, denne diskusjonen er bare vas, dere menn: Skjerp dere! Jeg skammer meg over mannskjønnet når dere skriver slik!
Kanskje ikke kvinnene flyr så bra pga kroppsvekt? Menn veier mer, og da flyr de lenger, etter min erfaring. men uansett, kvinner er ikke noe dummere eller noe dårligere av den grunn! Kvinner er og vil alltid være fantastiske. Bare tenk på alt de kan og alt de er gode i. Av og til blir menn bare små prikker i forhold til kvinner, ihvertfall når man hører om all volden, voldtektene og toruren rundt om i verden som ledes av menn. Hadde det ikke vært kvinner i verden, ville verden bare vært herjet av kriger osv. Jeg gikk kanskje litt ut av saken nå, men bare måtte få sagt det. Takk for meg, og god helg, alle sure mannfolk....

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert fredag 09. mars 2012 11:28  

Antall besøkende

Vi har 84 gjester her nå