Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Hvilke idioter er det som står bak disse seerstormene?

E-post Skriv ut PDF

Man kan med jevne mellomrom lese i media at det har vært seerstorm mot NRK fordi seerne er misfornøyde med ett eller annet TV-kanalen gjør som seerne ikke setter helt pris på.

Veldig ofte er jeg enig med årsaekn til seerstormen, det vil si at jeg også har reagert på det som er levert. Det jeg imidlertid ikke forstår er hvilke idioter det er som gidder å ta opp telefonen for å sitte i telefonkø for å kjefte huden full ut av en/ ei stakker eller to som sitter og svarer på telefonen på kveldstid og som ikke bryr seg om annet enn når arbeidsdagen er over. Innimellom når de merker at det er stor pågang melder de fra til dagsrevyen om dette slik at de skal få et ekstra tema å lage innslag om den kvelden da viser de nemlig at demokratiet virker....

Den eneste grunnen til å bruke tid å krefter på å ringe inn på dette viset må jo være for å føle at man får noe igjen for TV-lisensen. Det gjelder jo imidelrtid kun for de idiotene som ikke har forstått at dette er en forkledd borgerskatt i dette landet.

Kommentarer (9)Add Comment
0
Ikke enig
skrevet av Ken Victor , februar 23, 2011
Nesten lyst til å sende spørsmålet i retur. Hva for en idiot er det som gidder å henge seg opp i at andre ringer til NRK for å si sin mening, men jeg skal la det være. Selvfølgelig er det bra at folk ringer inn. Ikke for å "plage" de stakkarene som gjør jobben sin, men for å fortelle kringkastingsledelsen at de har vist en elendig vurderingsevne denne gangen. Dette fører til at de ved neste korsvei kanskje prøver føle den norske folkesjela litt mer på pulsen.

Hilsen Ken Victor
0
RE
skrevet av Kjetil Edsberg, februar 23, 2011
I 2011 er ordet sosiale medier. De som nå enn sitter å ringer inn, har bare ikke helt skjønt det ennå.. smilies/cheesy.gif
0
...
skrevet av Tore på sporet, februar 23, 2011
Forskjellen ligger jo da i å ringe for å si sin mening, og ringe for å sjelle ut stakkeren som svarer. Alle er jo egentlig enig.
0
Og hvilken idiot gidder og henge seg opp i at andre henger seg opp i.....?
skrevet av Frodo, februar 23, 2011
....og sånn kan vi fortsette til drömmehagen bytter kanal, endrer sendetid eller til noe annet forferdelig skjer. Ken Victor....på lik linje som du mener at folk må kunne ringe inn og si meningen sin til NRK...så er altså dette forumet akkurat skapt for nettopp dette. Si sin mening. Du har nettopp gjort det. Å trykke ned andre som argumentasjonsteknikk skaper ikke lydhöre örer.
Men Tenk da dere... jeg leser i dette innlegget på VG om sinte tenåringer, barn som blir lei seg.....tenk å sitte på en hytte uten nettdekning?? I all verden...er det mulig? Går vel ikke an å sitte på en hytte UTEN NETTDEKNING??!! Man drar da ikke på fjellet for å spille kort, sitte foran peisen, lese en god bok, bruke tiden på annet enn TV?...På hytta borte fra hverdagens kjas og jag skal man da sitte foran TV!!! Få med seg alle nyheter og sendinger som ikke er tilfredstillende nok på TV...i stedet på en laptop!! Selvfölgelig må det väre sånn!! :-) Jeg bare ler jeg altså..
0
...
skrevet av Vigdis Johansen, februar 24, 2011
Kunne godt ha droppet førkveld til fordel for åpningseremonien synes nå jeg, selv om det gikk i sin helhet senere på kvelden. (23.15) Men noen skal opp tidlig, og har allerede lagt seg på dette tidspunktet!!!!:-(((
Men det viktigste er jo å få se øvelsene da!! :-))
0
gledet seg ....?
skrevet av solfrid oliversen, februar 24, 2011
Ja, så var handelen over , og i bilen opplyste de på radioen at" åpningsseremonien begynner om 20 minutter".
Ja, ja, så var det å komme seg rett hjem . Klarte det akkurat.
Og der var de i gang.Herlig !
Men så, med ett ble det AVBRUDT med førkveld ! Hva i all verden ???
Så var det å switche alle kanalene. Kanskje lokalsendingen for Østlandet hadde det videre ! ?
Men : nei !
Sporsskanalene da ? Uff, nei,- ikke der heller!
Jeg forsto ingenting !
En åpningsseremoni er en åpningsseremoni i sin HELHET !
Nei, dette var MISERE av store dimensjoner !
Å " trøste " folk med at vi kan se det på nrk.no (pc ) er ikke det samme!!!
Og at de viste det etter kveldsnytt er heller ikke aktuelt, for folk skal
på skole og jobb neste dag !Hva tenker de med,-de som bestemmer ?
ELENDIG styrelse i nrk ( Det er jo heller ikke noe nytt, dessverre )!
Nei, dette var å holde et helt folk .- en hel nasjon for narr
når vi først er så heldige å holde dette for en hel verden !
Jeg skjems av nrk ! Skamme seg skulle de !
Dette får de alle fall ikke gjenta senere år.
Dette er STORT og betyr mere enn førkveld-programmet,-
med eller uten seremoni-innslag!!!
0
...
skrevet av Åge, februar 24, 2011
Sier seg jo selv at de som ikke har tilgang på nett-tv må ringe inn.....
0
norlening
skrevet av rune, februar 24, 2011
Dette er kunn for oslo folke,arogansen i oslo.tv senningene er det eneste vi får me oss her oppe i ikke så nøye land.for meg koster det 10 000 i fly til oslo som om ikke det va nokk koster det 1000 kroner for et ski renn.synest folkefest er vell ikke rett.oslo fest.brukest miliarder på hoppbakker og opraer osv i oslo.vi norafør blir ikke nevnt før det går me en 5-10 stykker i en ulykke.veiene her oppe er trator stier.oljen dere pomper opp havner rett i oslo.
0
Ærlig talt
skrevet av Petter K., februar 24, 2011
Åpningsseremonien i sin helhet har vel ingenting på NRK sin hovedkanal å gjøre midt i beste sendetid. Alle de som ikke er interessert i å se sport OG som betaler lisensen må få slippe å få avlyst alle faste programmer i ukevis. Og face it, åpningsseremonien er ikke akkurat stor kunst ...

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:28  

Antall besøkende

Vi har 41 gjester her nå