Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

La diktatorene få asyl i Norge!

E-post Skriv ut PDF

I araberdiktaturene er det fullt opprør. I Egypt og Tunisia har sittende ledere allerede gitt fra seg makten mer eller mindre frivillig.

Jeg tror at grunnen til at diktatorene tviholder slik på makten skyldes 3 ting. For det første liker de maktfølelsen, for det andre har de enorme formuer de risikerr  miste og for det tredje er de ikke minst  redd for å bli stilt for retten for sine handlinger over flere tiår som diktator.

Jeg tror at dersom diktatorene får amnesti samt beholde en del av formuen sin er to av tre problemer løst. Det moralske med dette kan selvfølgelig diskuteres men når alternativet er blodbad slik det nå allerede er i Libya er det et alternativ som er verdt å vurdere. Hvorfor kan ikke oljenasjonen Norge smelle til og tilby dem asyl i Norge? For et første er det ressurspersoner og i en trygg "pensjonisttilværelse" i Norge vil de neppe gjøre en flue fortred...

Kommentarer (8)Add Comment
0
Neppe aktuelt
skrevet av Fredrik Nygaard, februar 22, 2011
Jeg tror neppe noen av disse diktatorene vil ha Norge som førstevalg. Med en formueskatt på over en prosent av en formue på mange milliarder må de ut med mang titalls millioner kroner i året for å tilbringe sin pensjonisttilværelse i Norge. Da er det nok mer interessant å flytte til et sted der de kan bruke pengene sine på andre ting.

Sånn sett er vi sikret mot å få inn denne typen "resurspersoner" smilies/smiley.gif
0
Dialog
skrevet av Gal Størje, februar 22, 2011
Nå har vel de Rødgrønne opplegget klart, G.Støre skal nedover for å komme i dialog med Gadaffi. Der skal han dialoge noen måneder. Og da blir Gadaffi snill gutt. for alle hører på Støre!(iallefall de som mottar en blankosjekk). Stå på Gahr!
Dette fikser du.
0
...
skrevet av jse, februar 23, 2011
Nei pokker ta!

Får håpe Gaddafi rekker å ta selvmord før Jonas og Jens kommer til unnsetning for å tilby ham asyl. Vi vil ikke ha flere slike nå. Allah kan få ham. Gaddafi kan ringe til Mullah Krekar, så kan de sammen reise til Allah og dele på de 72 jomfruene hans.

jse
0
Gadafi på vei til Norge
skrevet av neimen, februar 23, 2011
Hørte nyheten at Dramenseren som flyr han har rettet flyet rett til Norge de kommer og tar den Norske diktatøren med seg og reiser til Jan Mayen og søker asyl.
0
Ekstremsport
skrevet av arnsmen, februar 24, 2011
Hvorfor i all verden kan ikke denne adrenalinbomben av en mann finne på noe annet å gjøre. Hopping fra prekestolen, stå på hodet på en stolrygg et par tusen meter over bakken på kanten av et stup, klatre opp og ned i isete fjellpartier på Spitsbergen e.l. Med alliansepartnere/sponsorer fra næringslivet ville dette sikkert gi en meget grei avkastning.
Skulle noe gå galt ved noen av disse alternative aktivitetene slipper han å i bli hengt opp ned og få hodet kuttet av etter å ha blitt grundig banket opp først.
0
Locker med en bie
skrevet av Rått E. Party, februar 25, 2011
Et lite stikk til de anstendige politikerne i Storbritannia som sendte hjem terrorister som hadde drept 300 briter for å få litt olje business i Libya. Det står det respekt av!

Respekt står det også av Norske journalister som oppsummerer Gadaffis liv uten å nevne dette overhodet.

Blir stolt over våre venner politikere og journalister. De skriver vel ikke i historiebøkene de vel?


Det blir nok demokrati i araberstatene etter jounalistenes jubel over utviklingen der nede. NRK jornalisten smiler og fryder seg. Det er garanti for demokratiet.
0
gamelheimen
skrevet av ghadda, februar 25, 2011
skulle du sit her med mej på gammelheimen og snuse koca?

gaffa
0
...
skrevet av Barbro, februar 25, 2011
Send ham heller til Himalaya og la ham ake utfor toppen av Mount Everest uten sikkerhet.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 39 gjester her nå