Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Triste hendelser og oppmerksomhet!

E-post Skriv ut PDF

Dagens nyhetsbilde har vært preget av den tragiske flystyrten i Flrida hvor yo unge norske menn dessverre mistet livet.

Slike hendelser skjer det mange av rundt i hele verden hver eneste dag og bare et fåtall får nevneverdig plass i media. Denne saken hadde nok fått en del plass uansett men det er liten tvil om at det har hatt innvirkning at den ene av de omkomne var forlover til en Lillestrømspiller.

Slik jeg forståe av medias fremstilling ii dag var dette kjernesunn norsk ungdom som var et forbilde for sine medmennesker. Allikevel får det meg til å reflektere over alle andre saker som nesten ikke får tilsvarende oppmerksomhet fordi personene som er innvolvert ikke har det lille ekstra med seg som at de er eller kjenner noen kjendiser eller B-kjendiser eller er priviligert på andre måter som gjør media ekstra interessert.

Kommentarer (2)Add Comment
0
denne saken er latterlig
skrevet av jon , februar 19, 2011
at den omkomne er en venne eller forlover av en lillestrøm spiller er kunne kommet frem fordi lillestrømm spilleren vil ha oppmerksom het...latterlig...er helt ubegripelig hvor mye folk drar sånne saker...denne saken om de omkommne er trist. ferdig med det...er ikke noe mer å skrive om det...FY VG.no
0
Usakelig
skrevet av MARTINE, februar 20, 2011
Denne saken var jo kjent lenge før de gikk ut med hvilke to nordmenn som var drept. Det blir for dumt å si at saken får blest fordi det gjelder forloveren til mannen til en norsk blogger...som du sier skjer slike ulykker hver dag, men det er ikke hver dag det gjelder nordmenn, og derfor får denne saken mye plass i media. Noe annet ville vært helt merkelig ..

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:28  

Antall besøkende

Vi har 40 gjester her nå