Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

jeg er så enig med GP Jostein!

E-post Skriv ut PDF

Flere går ut og kritiserer den såkalte sistesjansen i den norske melodi Grand Prix oppkjøringen, deriblandt vår kjente og kjære GP Jostein.

Jeg kan ikke si meg mer enig. Hvorfor i all verden skal en sang som greide å komme på tredje eller fjerde plass i en av delfinalene plutselig klare å vinne i finalen. Ja det er selvfølgelig teoretisk mulig. Det er andre seere, sammensetning av konkurrentene er annerledes samt at publikum kan ha begynt å like sangene bedre etter å ha fått hørt dem ekstra mange ganger på grunn av sistesjansen. Til tross for dette holder jeg fast på at det bare er teoretisk mulighet og en gørr kjedelig delfinale.

Til slutt vil jeg bare si at jeg fortsatt savner GP Jostein som kommentator til den europeiske finalen. Hvorfor kan ikke VG sende hans kommentarer live så kan vi gjøre slik de gjorde i gamledager når Bjørge Lillelien kommenterte fotballlandskamper på radioen. Folk skrudde da av lyden på TV'en og satte på radioen. VG kan vel klare å få til noe tilsvarende?

Kommentarer (1)Add Comment
0
...
skrevet av I a F, februar 06, 2011
La oss få tilbake gode gamle grand prix som berre varer en kveld, der vestnorge,sørnorge, østnorge og nordnorge avgir sine stemmer, deretter eit dommarpanel med eksperat innanfor musikklivet med fokus på grandprix (men gi dei max 20% av makta, da dei vanlegvis sender feil sang vidare...) Men dei kan godt bruke fleire artistar på ein kveld, så blir det kjempestort!!

Heier på "afrikasangen" i år...den lagar liv og bør vinne! Dissa mannfolkbanda som gjekk vidare frå sistesjansen,med sin heilnorske trauste sangar, passar bedre på ein låvedans en i grand prix sin glitter og stas.........

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:29  

Antall besøkende

Vi har 86 gjester her nå