Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Snakk om negativ reklame!

E-post Skriv ut PDF

Heldigvis ble bare en person skadd i den alvorlige ulykken i Hafjell i dag der en gondolvogn falt ned.

Selv om ulykken trolig kan forklares med en heisekran som kom borti vaierene og/eller vognen så må dette være negativ omtale som gjør folk livredde for å reise med den omtalte banen og dermed bruke den aktuelle alpinbakken. Hadde vært morrå å se på slutten av året estimater på hvor mye ulykken har kostet alpinanlegget.

Kommentarer (6)Add Comment
0
...
skrevet av Kenneth, januar 31, 2011
Jeg personlig tror ikke folk ser på det som veldig negativt.. de fleste tør nok å ta den igjen. Da årsaken til dette er en byggekran som har kommet borti. Hadde det vært at den falt ned uten at noe hadde vært borte i wire/gondoll så ville det vært enda mer negativt.

Kenneth
0
Med tanke på danske turister...
skrevet av Olav, januar 31, 2011
I dette tilfellet var gutten dansk, kan godt hende at dette blir blåst opp i danske medier og dermed kan føre til mindre turisme derifra. Selvsagt er det negativ reklame, synd om det skulle få store følger.

Alt i alt virker det som er ganske uskyldig hendelse, hvor alpinanlegget ikke kan ta all skylden for. Uansett beklagerlig at en tiåring må oppleve noe slikt, blir ikke overrasket om vedkommende vil oppleve det skummelt å bruke liknende heiser igjen.
0
...
skrevet av Martin, januar 31, 2011
Er vel negativt at det kan skje noe sånnt i det helesmilies/cry.gif
0
...
skrevet av Camilla Island, januar 31, 2011
Jeg kommer til å ta gondolen til helgen.. Driter i dette, det er jo ikke gondolens feil... Det er jo heisekranen! Og godt vi i såfall slipper danske turister! Danskeløypene koker jo over! smilies/grin.gif
0
Slurve Norge!
skrevet av Tage, februar 01, 2011
I stedet for å foreta en risikoanalyse, setter de igang hodeløse arbeider. hele dette anlegget bør få skiftet ledelse.

Bare flaks reddet denne stakkars gutten. Sannsynlig blir vel saken lagt bort og de ansvarlig kan slurve seg videre.

For mange år siden var jeg på åstedsbefaring på en bedrift, hvor en hjemmesnekkert heis, med vanlige ståldører. Her gikk en ung gutt ut og falt ned og mistet livet. Ved ankomst etter ulykken var fortsatt døren usikkeret. Fulgte saken i ettertid og hele forholdt randt ut i ingenting. smilies/angry.gif
0
Unnskyldninger som ikke holder mål
skrevet av Nikolai Hoftun, februar 01, 2011
Når skisenteret bortforklarer det hele som en tragisk ulykke fordi heiskranen var bordi, og vg gir sympati til skisenteret så er det tragisk. Det er faktisk en hendelse som aldri skulle ha skjedd. Skisenteret har ansvaret fordi kranen drev usiklet på deres området. Ingen andre enn skisenteret har ansvaret og det skal ikke bortforklares.
Håndtering av politi og media i denne saken er en ekstrem skandale! Jeg blir kvalm av å tenke på hvordan dette blir bortforklart.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 29. februar 2012 13:30  

Antall besøkende

Vi har 53 gjester her nå