Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Denne saken har ingenting med Mullah Krekar å gjøre!

E-post Skriv ut PDF

Det vekker harme i Norge etter at forfatteren av boken "Ulovlig Norsk", Maria Amalie, i går ble arrestert i Oslo. Arrestasjonen ekker fordømmelse mens Frp velger å vri problemenstillingen over på Mullah Krekar.

Denne saken har ingenting med Mullah Krekar å gjøre. Kreker er uønsket i landet av de aller fleste og er her fortsatt kun av en årsak, nemlig at han risikerer dødsstraff dersom han blir sendt hjem. Selv om man ikke liker Krekar eller det han står for er dette er svært viktig prinsipp vi heldigvis har i Norge. Maria Amalie rikikerer på ingen måte slik jeg har forstått det noen form for reaksjoner og det blir således helt feil å sammenligne med Krekar selv om Frp ser på det som en måte å slå billige poeng i saken fremfor å heller si sin mening om hun burde få bli eller ikke.

Jeg kjenner saken for dårlig til å ta et standpunkt i forhold til om hun skal få bli eller ikke. Hun er imidlertid så heldig at hun har fått media og oposisjonen på sin side og dermed har mye sterkere kort enn mange andre innvandrere uten oppholdstilatelse. Jeg mener uansett at når det er gjort et vedtak så skal dette følges opp uavhengig av hvor upopulært dette er. Dog var nok tidspunktet for selve arrestasjonen noe dårlig valgt av politiet dersom de ville unngå støy.

Kommentarer (3)Add Comment
0
Likhet for loven
skrevet av kimste, januar 13, 2011
Vi har da hatt dødstraff i Norge! Massemordere ble jo kutt på Akershus Festning etter 1945!
Mullah Krekar ikke dømt i absentia i Irakisk Kurdistan, Tyrkia eller i Iran/Irak.
Det kan hende at han kan bkli dtilt for retten i disse landene for brudd på menneskerettigheter og mord, men det er jo ikke gitt at han vil få dødstraff.
Mullah Krekar går fri i det norske samfunnet etter å kommet med trusler mot Høyres leder og andre i det norske samfunnet! Kan du og jeg gjøre det samme? Eller er det slik at Mullah Krekar oppfyller de rød grønnest han skal ut av landet. formål ved å ha en politisk terrorist i Norge.
Hvis man tror på det norske rettsystemet, så har Høyesterett stadfestet at denne mannen skal sendes ut. Hvordan myndighetene kan tilside sette en høyesteretts dom er utrolig, men vitner om en rettstat i oppløsning.
Hvis Norge er redd for at massemrodere skal dømmes til døden, så må Norge ta den fulle konsekvbens av dette og invitere massemordere fra den østlig til den vestlige halvkule, om å søke asyl her.
0
Mullah skal ut av Norge FØRST!!
skrevet av Rune, januar 13, 2011
Hva gjør denne mannen i Norge? Han er en fare for vår sikkerhet. Han truer oss på alle mulige idiotiske måter. FÅ HAN UT!!!
Myndighetene bør skamme seg for den måten de latterliggjør det norske folk på. Total mangel på respekt og handlekraft.
Utrolig feige og evneveike myndigheter, sender de arbeidssomme og tjenestevillige vekk, og beholder bermen.

Jeg kommer til å søke politisk asyl vekk fra idiotiske myndigheter - som inviterer skiten hit og soler seg i glansen om at de har reddet en stakkars terrorist eller tre.

smilies/angry.gif
0
...
skrevet av Håkon, januar 13, 2011
Ha, ha. Kanksje det er noen i systemet som ikke ser så svart på å bli kvitt Erna? smilies/cheesy.gif

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 66 gjester her nå