Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Kristiansand er ikke slik byen en gang var!

E-post Skriv ut PDF

En gang før årtusenskifte uttalte en tidligere politisjef i Kristiansand, Carl Mentz Rynning-Tønnessen, at byen ikke var særlig større en en middels amerikansk kirkegård, bare dobbelt så dau. Så kom tusenårsskillet og drapene i Baneheia. Dette ble på en måte et tidsskille i Kristiansand hvor drap og elendighet inntok vår kjære Sørlandsperle som bare hadde litt liv på byen i fellesferien takket være noen østlendinger som ikke rakk danskebåten.

Nå har 2011 begynt med en ny drapssak i Kristiansand etter at en ung kvinne i 20 årene er funnet drept i en leilighet i byen. Heldigvis virker det som om gjerningsmannen allerede er pågrepet.

Trenden i byen er nok vanskelig å snu men det kan vel uansett være verdt et forsøk å se på straffenivået i landet. Selv om det mot formodning ikke skulle ha særlig effekt så gjør det jo uansett ikke noe om en morder må sitte inne i 50 år istedenfor 20 år.

Kommentarer (1)Add Comment
0
Trist
skrevet av Marcus, januar 09, 2011
Festen var i gang klokken 22 på kvelden... Rart det der. Fest på lørdag i studentleiligheter?! Naboen som står så flott frem i avisene er jo en av politiets mest trofaste innringere virker det som. Og hvorfor drar man fram dette med festing(som skjer overalt i byen og som irriterer flere steder), når det er en drapssak? Er det en beskrivelse av miljøet at der forekommer fester?

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 79 gjester her nå