Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Bare tapere er gode tapere!

E-post Skriv ut PDF

Media elsker Petter Northug selv om de liker å gi inntrykk av det motsatte. Hans opptreden og uttalelser er garantert førstesidestoff med garantert mange lesere.

I dag får Northug kjørt seg igjen i VG med en artikkel om at han er et dårlig forbilde når han tydeligvis takler dårlig å tape. Selv tror jeg Northug driter i slike artikler samtidig som han sikkert håver inn ekstra bonus fra Red Bull for hvert eneste medieoppslag han får.

Selv er jeg av den oppfatningen at uttrykket "tap og vinn med samme sinn" er noe tapere har funnet på. En person som er besatt av å vinne må nødvendigvis samtidig hate å tape. Det er vanskelig å vinne dersom man ikke synes det gjør noe å tape. Det er derfr Northug er best.

Kommentarer (2)Add Comment
0
Uenig
skrevet av Runar, januar 02, 2011
Dette er jo bare tull. En virkelig vinner er for det første ikke besatt på å vinne. Den vinner simpelt hen fordi den er best. Å bli sur fordi man taper viser et problem i forhold til å håndtere motgang og motgang er noe en vinner må være god på å håndtere.
0
Uenig med Uenig.
skrevet av SHJ, januar 02, 2011
Her tar du feil mener nå jeg.
Det er et utrykk som heter "du kan ikke bli en vinner uten å være en dårlig taper"
D.v.s at man ikke blir en vinner om man er likegyldig til å tape.
At Northug er en dårlig taper gjør meg ingenting, det mener jeg er en nødvendighet som toppidrettsutøver, men han hadde helt sikkert tjent på å være litt ydmyk i visse situasjoner og kanskje bør han ikke slenge så mye dritt om konkurentene sine heller.
Det er heller ikke så viktig for meg at han er et godt forbilde da ingen idrettsutøver trener x-antall timer i året for å være forbilder for noen, men for å selv bli best mulig.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert fredag 09. mars 2012 11:28  

Antall besøkende

Vi har 76 gjester her nå