Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Innfør kastrering av pedofile!

E-post Skriv ut PDF

Igjen rulles en ny pedofili sak opp. Denne gangen er en 45 år gammel mann arrestert i Gambia for pedofili og mye tyder på omfattende "virksomhet" fra mannen i Norge over mange år.

Personer som er dømt for pedofili har en alvorlig sykdom som de i de fleste tilfeller selv vil fjerne symptomene på. Pedofilidømte bør enkelt og kastreres for å beskytte verdens barn og personen selv mot seg selv. Jeg tar til orde for kjemisk kastrering fordi historien dessverre har vist en rekke tilfeller av justismord i slike saker. Kjemisk kastrering er reversibelt ved at "pasienten" rett og slett slutter å ta aktuelle medisiner.

Hadde det ikke vært på grunn av faren for justismord kunne man gjerne kuttet av dem hele stellet for min del men det er jo kjedelig dersom det i ettertid skulle vise seg at man hadde tatt feil.

Kommentarer (13)Add Comment
0
Hvorfor hemmeligholde navnet?
skrevet av Per Ulv, desember 30, 2010
Mannen er tidligere dømt for over 100 overgrep på sin egen sønn, i tillegg til overgrep på hans kamerat. Om ikke det er nok er han også dømt for annen alvorlig kriminalitet. Et enkelt søk på Google gjør at navnet hans dukker opp på en gambis nyhetsside.
0
...
skrevet av DS, desember 30, 2010
Rent, pur og god simpel rettferdig som gleder sjelen om de mister ballene.

Kjedelig om de viste seg til å være uskyldige. Men hey, can't cling to the past, can you?


Ikke misforstå. Jeg er dog på mange måter enig. Spesielt i denne saken hvor mannen har over "100" overgrep mot sin sønn og andre, hva enn eksakt definisjonen er for noe, for å så rent ut lyve at han er kurert og så fortsetter med sitt istedefor å innse at ja, han har fremdeles tiltrekning mot barn og trenger langt mer hjelp (noe som dog helsevesenet har vist gang på gang at de ikke har evner for)

Denne mannen VET at han har hatt tidligere problemer, men fortsetter å være nær barn fordi han anser seg selv trygg fra sin fortid i Norge ved å være i Gambia. Dette viser bare rent at han faktisk "don't give a shit" for noe annet enn sin egen trang.

Som mange sier, om han faktisk er skyldig og farlig for barn, la han lide den straff han skulle få i sin "hemmelige fluktbase" i Gambia.
0
...
skrevet av aam, desember 30, 2010
Da nå det innføres tvang av middelet,slik at de må møte på et apotek eller hos lege når det skal tas. De kan ikke betros og ta dette alene.
Få på fotlenke slik at de kan spores også.
0
Tull og tøv!
skrevet av Duck Manson, desember 30, 2010
Innfør dødsstraff. Jeg ser ikke en god grunn til at denne mannen ikke skal avlives.
0
RE>
skrevet av Karen, desember 30, 2010
Det er bare synd det ikke er der nede feilen er, feilen er i hodet, kapper du av noe, vil hjernen fremdeles fungere feil. Det fins alltid vemmelige måter for mennesker som han å tilfredstille seg på.
0
Ta vare på barna
skrevet av røverdatter, desember 30, 2010
Det er rett og slett helt horribelt at Norge ikke verner om barna! Pedofile får gå fritt rundt og skade unger for livet! Hvor er logikken??? Kjemisk kasterering er for midlt, personen kan da rømme landet, unngå medesiner og forgripe seg på barn andre steder! Fjern ballene! Offentliggjør personen med navn, bilde og adresse, slik at foreldre kan ta sine forholdsregler og sett gjengangere inn i LIVSVARIG fengsel eller forvaring (helst på vann og brød)! Det er på tide å straffe gjernigsmannen og verne om ofrene, og ikke motsatt!
0
hmm
skrevet av bjeff, desember 31, 2010
Politiet i Gambia reagerer på Norges slappe straffer og mener mannen ikke burde vandret fritt rundt. Gambisk barnevern er koblet inn for å hjelpe de rammede barnefamiliene.. De høres ut til å ta overgrep mot barn mer alvorlig enn Norge.
Kjære Gambia: Ikke send mannen til Norge før han er dømt og ferdig med soning der nede..14 år er visst straffen. Høres bedre ut enn hva de gir her.
0
...
skrevet av Petter H, desember 31, 2010
Til dere som er så hevnlystene,

jeg håper vi alle er enig vi ikke ønsker amerikanske situasjoner når det gjelder straff. I USA er straff svaret på kriminalitet, 0.75% av alle amerikanere sitter i dag i fengsel. Amerika har ikke noen enorme utfordringer som land som Frankrike ikke har. Tiltross for dette har de en enormt mye større fengsels-befolkning. Jeg tror ikke svaret på kriminalitet er økende straffer, men bedre behandlingsmuligheter.

Det sagt er det selvsagt at målet må være å hindre kriminalitet, slik som overgrep mot barn, men strenge straffer er ikke preventive, det er ingen grunn til å tro at kastrering vil stoppe overgrep. De fleste overgrep skjer på grunn av overgriperens psyke ikke libido.

Et prinsipp ved en rettstat er at når du har sonet ferdig og staten ikke ser det som sannsynlig at du vil gjenta hendelsen er du fri. I Norge dersom en fange er sett på som sannsynlig å utføre handlingen igjen kan han holdes tilbake i prinsippet livstid. Det viktige her istedenfor ekskludere enkelte kriminelle (pedofile, voldtekstmenn etc) fra samfunnet er å behandle dem. Dersom du foreslår tvungen konsultasjon med psykiater og forbud mot jobber som har med barn, er jeg enig med dere. Det er et faktisk grep for å hindre at det skjer igjen. Målet med fengsel bør ikke være hevn; vi er bedre enn det, målet må være å sørge for at det aldri skjer igjen. Det finnes mange eksempler på impotente overgrepmenn.

I alle systemer og samfunn vil du ha folk som faller utenfor, målet til fengselsystemet må være å behandle så mange av disse som mulig, ikke å prøve å skremme dem til å ikke falle utenfor.
0
idioter
skrevet av hm, desember 31, 2010
Og da tenker jeg på dere som poster her, ikke på den pedofile. Ja, overgrep mot barn er grusomt, og folk som begår det bør låses inne for resten av livet. Problemet er at folk ikke klarer å skille mellom legning og handling. Det at man er pedofil betyr ikke at man begår overgrep, men at man har en tiltrukning til preburtale barn.

Folk som er pedofile og ikke begår overgrep skal da ikke kastreres, avlives osv. kun for at de har en lidelse de ikke kan kontrollere. Det er mange brukere her som skriver så mye dumt, selve blogginnlegget i seg selv er tåpelig, da det ikke er lidelsen som er problemet, men folk som lever ut seksualiteten sin. Jeez
0
La han brenne!!
skrevet av Jon, januar 01, 2011
HVis det er slik at han blir overført til "torturfengselet", som de kaller det er det mulig han får som fortjent. Jeg for min del håper han blir voldtatt daglig med kosteskaft eller lignende. Den norske staten lar ham sitte i ett og et halvt år for å ødelegge sin egen sønns liv, og så presterer de å kalle ham kurert??? Var han kompis med dommeren eller? eller liker det norske rettsvesen å beskytte slike svin? Enten bør han få dødsstraff, ellers må han i alle fall kastreres, og i dette tilfellet burde det være varig, og ikke frivillig og midlertidig! I det minste bør navn og bilde publiseres, slik at folk kan kjenne han igjen på gata!! Og slå på ham og spytte på ham. Det er ikke mulig å kurere en legning, de (kristne) har prøvd lenge med homofile (ikke at dette sammenlignes i det hele tatt med pedofili, men det er også en legning). norge har blitt et fristed for pedofile og terrorister... Vi burde skamme oss.
0
Hva med de andre,skal vi la de brenne og???
skrevet av leo, januar 03, 2011
muslimer,voldtektforbrytere,terorister,ja gud vet hvor mange vi har... skal vi la dem brenne alle... ja da er det ikke mange igjen av oss...

0
Kronerulling til advokat
skrevet av Fred-rik, januar 04, 2011
Her er det på tide med en kronerulling for å skaffe en dyktig advokat,- for aktoratet!
0
Men hjelp får han...
skrevet av Jon, januar 05, 2011
Jeg må rette litt på tidligere innlegg, det viser seg at det ikke er Norge som sender advokat, det er advokaten Sigurd J. Klomsæt som reiser på eget initiativ. Men jeg lurer på hvorfor han føler så ansvar for denne fyren at han reiser ned på egen regning? Han har jo avslått hjelp hjemmefra... Han må ha spesiell sympati for sånne folk? Vet ikke om det var noe vits i å rette det opp, da denne siden tydeligvis bare blir oppdatert en gang i uken eller noe...

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert søndag 10. mars 2013 15:39  

Antall besøkende

Vi har 74 gjester her nå