Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Dyrevenner er verdens farligste mennesker!

E-post Skriv ut PDF

Jeg har alltid sagt at jeg ikker er redd for hverken terrorister, krig,pøbler eller andre skumle mennesker. Men en ting er jeg redd for, det er dyrevernaktivister. Historien har gang på gang vist at disse er i stand til å foreta seg det aller meste for å verne "sine interesser". Bare se på hvalfangmotstandere, motstandere av pelsdyrnæringen eller i tilfellet VG skriver om i dag mannen som drakk en gullfiks og risikrerer 6 måneder i fengsel.

Hallo! det er en gullfisk. Så vidt jeg har hørt er de så dumme at de ikke kjenner seg igjen etter ei runde i gullfiskbollen og dermed ikke forstår hvor lite område de befinner seg på.

Mennesker som er villig til å strekke seg så langt for å verne dumme dyrs interesser bør sperres inne.

Kommentarer (4)Add Comment
0
Den ble nok pint en del
skrevet av Rappo, desember 25, 2010
Mulig den ikke kjenner seg igjen etter en runde i bolla. Men jeg tror nok de vet om de har det bra eller ikke. Sikkert ikke ok å bli fortært levende. Han måtte nok trekke magesyre gjennom gjellene noen ganger før han/hun døde.

Selv om man er større og har mulighetene til å drepe, så er det ikke dermed sagt at det er riktig å gjøre det.
0
Søppelfolk
skrevet av Silvano, desember 26, 2010
Mennesker som ikke har noe i mot å pine dyr og ser på dyrs lidelser som moro moro moro er folk som trenger å straffes. Det kan godt hende at en fisk pines like mye når den fiskes på stang som når den spises levende for moro skyld, men forskjellen her er konteksten: det ene er for å få mat på bordet, det andre kun for underholdning. Når man tar så lett på liv og lidelse at man dreper kun for underholdningens skyld, da har man nådd et nivå av perversitet som er bekymringsfullt. Fravær av empati for levende vesener og respekt for liv er slikt man forbinder med psykopater.
0
...
skrevet av Irene24, desember 26, 2010
Det er vel heller du som burde sperres inne, makan til bullshit har jeg ikke vært borti. Så om man står opp for dyra så er man dyrevernaktivist? Det handler om å ha moral og tenke på noen andre enn seg selv hele tiden, klart finnes det saker som er litt drøye, men pelsfarm og hvalfangst blir noe annet der dyra åpenbart lider, så du synes det er helt greit å bo i en boble og drite i dyremishandling? Fisken merket sikkert ikke mye, men synes det er bra at han får straff når han filmer det og gjør det for oppmerksomhet. Patetisk. Og så vidt jeg vet så er det ikke dyrevernaktivister som står bak dette...
0
Hør hør.
skrevet av Dudeski, desember 26, 2010
Godt at noen sier det. Kanskje vi burde sende tullingene ut i jungelen ett par uker.. Se om de kan bable seg ut igjen. Tror dog den viktige biten av historien er at britisk politi ikke har noe bedre å ta seg til enn å surfe på youtube etter gullfisk videoer.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 75 gjester her nå