Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Søppelnyheter i jula!

E-post Skriv ut PDF

I forbindelse med høytider skjer det normalt mindre i nyhetsbildet, ihvertfall i den politiske verden. Heller ingen rettsaker eller lignende pågår i julen. Samtidig har folk mer fritid og mer tid til aviser og nettaviser. Da må man selvfølgelig kompensere med søppelnytt..

VG i dag er preget av det jeg putter i kategorien søppelnytt. Jeg kan nevne følgende:

- Jakten Maria har sendt smykket tilbake til sjekke bonden på grunn av mye baksnakking. Ærlig talt, er det noen som bryr  seg om slikt?

- Søskenparet av den avdøde mannen som lå død i 3 år før noen oppdaget han går nå ut og beskylder en person for å ha svindlet faren i de 3 årene han var død. Jeg vet at saken sikkert har flere vinklinger men søskenparet burde vel gå litt mer forsiktig i dørene her.

- Litt politikk er det imidlertid plass til, om man kan kalle en diskusjon vedrørende om Stoltenberg er en masekopp eller ikke i sin iver etter å få besøke Obama i det hvite hus...

- Om du ikke helt vet hva du ønsker deg til jul så kan du jo hente litt inspirasjon fra "kjendisene".

- "Heldigvis" er det noen som forstår at nyheter ikke lager seg selv. Hva gjør man da? Jo, hvorfor ikke plassere en lapp med bombetrussel på toget?

 

Kommentarer (1)Add Comment
0
Enig
skrevet av Andre, desember 26, 2010
Men hva kan man forvente av ukeblader. Vg og Dagblad er blitt så tragisk. De har gått ned på laveste nivå. De skriver slikt fordi de mener det er hva folk vil ha. Men ikke alle mennesker har så dårlig selvbilde at de lever på kjendis pjatt. Vg og Dagbladet er ikke aviser, og folk burde droppe å lese de så de får føle på at de mister lesere og må finne ut av om de vil være en avis eller ei.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert søndag 10. mars 2013 15:41  

Antall besøkende

Vi har 34 gjester her nå