Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Jeg vet hvem det er!

E-post Skriv ut PDF

Jeg vet hvem den berusete kjendisen som stakk av med en maxitaxi i Haugesund men vil ikke ta belastningen med trusler om søksmål o.l. ved å fortelle andre om det.

Men jeg synes det er for dumt i slike tilfeller nå media gjør alt utenom å fortelle navnet på den aktuelle personen. De forteller gjerne alder, bosted, hva de er kjent for og mye mer. Det er tenkelt å resonere seg frem til det. Hvorfor skal ikke media kunne si navnet med en gang likegodt så slipper man ihvertfall spekulasjoner på diskusjonsforum og blogger.

Kommentarer (3)Add Comment
0
Ja..
skrevet av Apotropaeus, desember 19, 2010
En selgende tittel, men ble litt skuffet, men har jo forøvrig nok imformasjon til å kunne lete opp personen selv, om han da også bor i Haugesund, men om ikke så ville det blitt noen spekulasjoner.

Du har rett i det, er jo ikke engang et poeng i å trykke artikkler som VG gjør, om det er en form for kjendis som har gjort noe galt. På den annen side kunne jeg ikke brydd meg mindre om kjendisers beskyttelse av det private, spesielt ikke ettersom de kan oppføre seg slik og samtidig som de lever av oppmerksomhet, slippe unna med det. Altså at det blir en form for falskhet for eventuelle tilhengere.

Jeg driter i hvem HVA de har gjort, men jeg vil like hvem det er som er så perfekte og politisk korrekte på TV, men som egentlig bare er en drittunge.
0
...
skrevet av Leser, desember 19, 2010
Helt enig! Enten må media fortelle navnet, eller så må de droppe å fortelle historien!
0
...
skrevet av Svenn, desember 19, 2010
Fordi at identiteten er hemmelig inntil noen gjør noe aktivt for å finne ut hvem det er.
På samme måte som det plastikkbåndet politiet sperrer av områder med, det er veldig lett å bryte seg gjennom....

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert onsdag 06. februar 2013 15:19  

Antall besøkende

Vi har 31 gjester her nå