Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Hele saken er bare trist!

E-post Skriv ut PDF

Dødsfallet til Ellen Ugland som settes i sammenheng med den enorme formuen til familien har utvbiklet seg til å bli en trist affære. I dag ble hun bisatt og det hele fikk en ekstra tankevekker fra niesen som utrykte at hun trodde tanten døde av hjertesorg.

Som sørlending håper jeg inderlig at dødsfallet hadde en naturlig årsak. Til tross for interne stridigheter er dette en familie som gjennom tiår har vært et possitivt innspilt i lokalsamfunnet, spesielet i Grimstadområdet. Familien fortjerner mer enn dette.

Kommentarer (1)Add Comment
0
Det er media
skrevet av sør, desember 18, 2010
som skriver og skriver og kobler "arvestrid" opp mot dødsfallet omatt og omatt i håp om en kriminalsak..jeg er drittlei av å lese hintene mellom linjene. Hun døde garantert en naturlig død, dessverre for tidlig..hun oppfylte sin manns ønske ang familieimperiet, og hun sørget godt for sin niese. Jeg tror ikke han ønsket å styre fra graven som det også er blitt sagt av sønnene. Jeg tror han forsøkte å ikke lesse for stort ansvar for fort på sitt unge barnebarn, at gutten skulle få ungdomstid, utdannelse og god tid til opplæring før han overtok, og Ellen Ugland skulle dermed sitte med sin del så lenge hun levde, men altså la gutten arve det også. Når det gjelder denne bilen som stod på hennes parkeringsplass som hun ikke brukte, så skal jeg vedde på at det var noen besøkende i annen leilighet som lånte plassen i garasjeanlegget, fordi beboerne visste den ikke var i bruk. Mer mystisk tror ikke jeg det er.
Nå må familien få fred, synes jeg.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert fredag 17. desember 2010 15:47  

Antall besøkende

Vi har 72 gjester her nå