Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

La transer få lov til å være transer og homser...

E-post Skriv ut PDF

NRK er felt i PFU etter TV programmet "Jentene på Toten" der tidligere Frp formann Carl I hagens eks svigersønn deltok og sdtod frem som transseksuel.

For min del kan transer bare få lov til og være transer på samme måte som homser og lesber skal få lov til å være det de er. På den andre siden er det åpenbart at heteroseksuell er det naturlige fra naturens side. Det jeg ikke forstår er hvorfor disse atypiske legningene absolutt skal trykkes opp i fleisen på oss i beste sendetid. Vi snakker tross alt om minimale minoriteter som absolutt bør få lov til å leve sitt liv i fred men det bør få være med det.

år vi først er inne på dette med homser, lesber og transer. Kan dette være naturens måte å forsøke å stoppe befolkningstilveksten på? Bare en tanke siden de bokstavelig talt ramler ut av skapene. Eller er det bare en motesak?

Kommentarer (2)Add Comment
0
??
skrevet av nusken, desember 14, 2010
Jeg trodde pressen hadde etiske regler, som at de plikter å beskytte folk som er for dumme til å gjøre det selv. Et blikk på bildene er nok. Blant disse er det ingen som lykkes i å fremstå som kvinnfolk. Tydeligvis skjønner de det ikke selv, men det eneste de lykkes med er å framstå som latterlige.
0
...
skrevet av iris, desember 14, 2010
ehh.

1. Du blander religion med natur. Heteroseksuell er religiøst. Den holdningen ble først så sterk etter at dualistiske religioner ble oppfunnet. Så det er indirekte religiøse de tankene dine der er.

2. Uten at forståelse økes vil disse alltid leve unter forfølgning. Flertallet av mennesker på denne kloden henretter fortsatt homoseksuelle, uanstendige kvinner, transer. I.E -Islam. Kristendom er bedre. Men du trenger ikke gå langt tilbake da hekser ble brent på bålet.

3. Dette har med mye mer enn bare transer å gjøre. En negativ holdning fra deg impliserer et nedsettende kvinnesyn. Og at menn er verdt mer enn kvinner. Reagerer folk det samme om en kvinne går i dress, og gjør manneting?

4.Fra NATUREN er transseksualitet helt vanlig. MANGE arter som skifter kjønn fullstendig. Fisk blant annet. Homoseksualitet er og helt vanlig. Kjønn er ikke så svart/hvitt som du kanskje tror. Hormoner i menn/kvinner er de samme. Kun dosering varierer. Masse kvinner har uvitende xy kromosomer ++++ Fosteret som skapt er like. Livmor osv visner bort hos mannen. Kvinnen får clitiris der penisen er. Mekanismene er like. Mannen utvikler seg mer bort fra grunnmodellen. Så en transseksuell som kjønns korrigerer kan du si bare tar bort add'on ene og reverserer til grunnmodellen.

5.Stoppe befolkningsveksten? Nei. Transer har alltid vært. Bare sjelden så forfulgt som i disse siste 2000 års nazi tider.

Les nederst på denne siden. Mange navn, men essensen er den samme. Men du veit norge og janteloven. Ikke lett å skille seg ut. Tenk på hva du gjør med barnet ditt hvis det barnet er transseksuell og blir tvunget til å leve en løgn hele livet. Kanskje klarer dette barnet seg. Men mest sannsynlig vil det dø i ung alder, og ingen fant ut hva som var problemet,
http://www.transsexual.org/What.html

Whether it is the Sererr of the Pokots of Kenya, the Xaniths of Islamic Oman, the Mahu of Tahiti, or even the Sekrata of Madagascar, the story is essentially the same: transsexuality was a fact of life, and a place in society was made for the gender dysphoric to be themselves.Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 21 gjester her nå