Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Neste gang er det Norge sin tur!

E-post Skriv ut PDF

Gårsdagens terror i Stockholm for oss nordmenn til å begynne å føle at terroren kommer nærmere og nærmere.

Jeg er overbevist om at det bare er et tidsspørsmål før terroren kommer til Norge. Spørsmålet vi må stille oss er om vi er villig til å gjøre de nødvendige tiltak for å hindre dette. Er den norske regjering og det norske folket f.eks. villig til å gi opp enkelte retigheter for å bedre sin egen sikkerhet slik de har gjort i USA? Skjønner vi snart at vi må få ryddet opp i innvandringspolitikken og inegreringspolitikken?

Vi må handle, en terroraksjon i Norge blir neppe like mislykket slik den i Sverige ble...

Kommentarer (10)Add Comment
0
...
skrevet av Henok, desember 12, 2010
Det er mye naivitet i Norge som utsetter folk til terrorangrep. Politikere spesielt på venster siden har ansvaret for terror som kan ramme uskyldige folk. Disse politikere
har latt islam å etablere og vokse seg i landet. Vesten kunne ha dratt lärdom fra döden på September 11, 2001. Det er nödvending å stoppe eller begrense muslimsk innvandring til vesten i stedet for å sende soldater til Afghanistan.
0
...
skrevet av Likegyldig til det rammer deg, desember 12, 2010
Kanskje vi skal prøve med dialog.
0
Storberget og avsky !
skrevet av Arve Norum, desember 12, 2010
På tide våre folkevalgte begynner og fatte alvoret med alt og alle de slipper inn i landet vårt,hjelper ikke at Storberget føler avsky for det som snart kommer til og skje her til lands også. De folkevalgte burde ha stått til ansvar for det disse folka gjør,for det må vi vanelige folk gjøre for det vi gjør også.Er det noe rart at folk ikke har noe tro på de folkevalgte.
0
Det vil smelle
skrevet av Kim, desember 12, 2010
Muslimene skryter av sine fem søyler.
Europas 5 søyler er i fare! Disse er, frihet, ytringsfrihet, likeverd, demokrati, og religionsfrihet. Det vi står for som kulturelll enhet er under angrep av fascime av en religion som kalles Islam. Islam er Pedofili satt i system, massemord av kristne minoriteter i Pakistan og Darfur er ett annet eksempel.
Vi Nordmenn HAR rett og PLIKT til og kaste dette djevelskapet ut! La dem reise til de gjødselhyttene dem kom seg ut av!
0
...
skrevet av Jonas, desember 13, 2010
Helt enig med Kim. Hvis ikke blir gjort noe snart vil rota være vanskelig å dra opp, hvis ikke umulig.
Vi må beskytte de 5 søylene til Europa.
0
Tror lite på det!
skrevet av Mansoor, desember 13, 2010
Jeg tror ikke det kommer til å skje i Norge, og håper det ikke. Norge er et så bra land og Regjeringen må rydde opp i rotet sitt. Hvis ikke Norge fikser i dette rotet så kan det skje her og, det vil vi ikke! Vi skal være glade for at det ennå ikke har skjedd!
0
...
skrevet av Herr Per hansen, desember 13, 2010
Jeg er Norsk, og skjønner ikke hvorfor vi må norske soldater i irak, afganistan. Jeg skjønner såpass at vi dreper uskyldige menesker og familier. Vi trenger ikke hjelpe usa med sine skumle hensikter.Vi har ikke noe der å gjøre i det hele tatt. Til svenskene kom dere ut av krigen.slutt og hjelp de morderene i usa
0
...
skrevet av Herr Per hansen, desember 13, 2010
haha...gjødsel hyttene de kom fra den var god. hva gjør de norske soldatene i demmes land da???lager fred???ja det virker som det blir fred med det norge og sverige holder på med , kriger uten grunn
0
...
skrevet av kuk, desember 13, 2010
"Storberget og avsky !
skrevet av Arve Norum, desember 12, 2010
På tide våre folkevalgte begynner og fatte alvoret med alt og alle de slipper inn i landet vårt,hjelper ikke at Storberget føler avsky for det som snart kommer til og skje her til lands også. De folkevalgte burde ha stått til ansvar for det disse folka gjør,for det må vi vanelige folk gjøre for det vi gjør også.Er det noe rart at folk ikke har noe tro på de folkevalgte."

Det er som er på tide er at det norske folk våkner opp og begynner at ta lærdom. Dermed vil ikke slike idioter bli våre folkevalgte.
0
Morsomt
skrevet av Moromannen, desember 13, 2010
Hmm Sterke ord mot Islam gitt..
Du ble vel ikke antastet av en eller annen prest som liten ?
Bruk hodet før du utaler deg er min anbefaling..
Sprer du hat får du hat... Hvis du mener du vinner da, så lykke til...

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 22 gjester her nå