Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Global heksejakt!

E-post Skriv ut PDF

Jeg har selv betenkeligheter med virksomheten til Wikileads og måten de uvilkårlig publidserer alt av offentlig sensitiv informasjon de kommer over. Slik jeg har forstått legger de ut så mye informasjon at de ikke selv har lest gjenom mye av dette før det lekkes ut. Dermed kommer de store nyhetene gjerne dager eller uker senere fordi noen har lest seg frem til dette. Dersom de skulle ha min troverdighet burde de ihvertfall lekket gjennom enkeltsaker som de av gode grunner skulle mene at trengte offentlighetens lys. Nå pøser de bare på.

På den andre siden har jeg enda større betenkeligheter med den heksejakten Wikileads og ikke minst Julian Assange er utsatt for. Alt fra voldteksanklager i Sverige til ønske av dødstraff fra Sarah Pahlin. Nå forsøkes han stoppes litt mer på Wikileaks vis nemlig elektronisk ved å sette pinner i hjulene for websidenes servere og pengetransaksjoner. 

Uansett, meste av skaden harallerede skjedd så i ettertid er det vel flere aktører som bør kvie seg for å se seg selv i speilet...

Kommentarer (1)Add Comment
0
...
skrevet av Anders, desember 09, 2010
Julian Assange er en jævla tvilsom fyr. Alt vi egentlig vet om han er at han er en anarkistisk figur som alltid har foraktet det etablerte, lovverk og makthavende. Fyren er såvisst ikke ute etter "åpenhet og frihet", han vil rett og slett sette det etablerte i full fyr. Om han via sine lekkasjer hisser to stormakter på hverandre og egger til krig, driter han fullstendig i. Om noe er det vel bare morro.

De Assange får med seg er jo likesinnede, de som hater makthavende, det etablerte, politikere, selskaper osv. Da er det viktig å poengtere at disse menneskene ikke har noe alternativ, og det de i praksis ønsker er kaos.

Husk også at Assange har enorm støtte som blindt tror på hva han babler om av CIA komplotter uansett hva han foretar seg. I praksis kan Assange voldta hvem han vil, han vil uansett fremstå som et uskyldig offer for veldig, veldig mange.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert torsdag 09. desember 2010 13:40  

Antall besøkende

Vi har 65 gjester her nå