Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Reduksjon i inkassosalærene vil ikke hjelpe gjeldsofrene nevneverdig!

E-post Skriv ut PDF

Det er nå besluttet at inkassosalærene skal settes drastisk ned fra nyttår. Dette angivelig for å gjøre hverdagen enklere for for gjeldsofrene.

Jeg mener dette er skivebom for politikerne. Alle som har jobbet med inkasso vet veldig godt at det fra før av ikke er ei krone å tjene på gjeldsofre. Det er med andre ord ikke gjeldsofrene som betaler inkassobyråene sine inntekter, det er rotekopper med god inntekt som fra tid til annen havner til inkasso. Det er her inkassobyråene tjenere sine penger. Gjeldsofrene er det sjeldent penger å hente hos, imidlertid må inkassobyråene allikevel jobbe med disse håpløse sakene for å tilfredstille sine kreditorer. Det har med andre ord lite å si hva inkassosalærene er på disse sakene da de ikke blir betalt uansett.

Les forøvrig mer på www.inkassoguiden.no

 

Kommentarer (1)Add Comment
0
Jobbe seg tilbake
skrevet av Kai, oktober 03, 2009
Nå har jeg en del inkassosaker på nakken.

Vært langt nede, og jobber meg tilbake nå.

Satt i depresjon og syntes synd på meg selv. Levde på sosialstønad.

Dro meg selv opp av sofaen. Fikk Yrkesrettet-attføring. Gikk tilbake til skolebenken.

Fikk utdannelse. Og driver nå med jobb søking.
-----

Når det gjelder gjeld, så driver jeg nå å betaler ned på det. Men.... De jeg betaler først er de som gir meg tilbud på redusert betalinger. De som har hatt sinnssykt latterlige høye gebyrer, slik at gjelden har ti doblet seg flere ganger... De blir nok betalt til sist. Hvis noen gang....

Så... Du skjønner Dette hjelper faktisk gjeldsofrene. Hjelper å stoppe folk ifra å bli en. Du synes det er skivebom av den enkle grunn at du bare tenker på inntekten til inkassobyråene.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 82 gjester her nå