Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Galskap i Dubai!

E-post Skriv ut PDF

Galskapen i Dubai når stadig nye høyder, bokstavelig talt. Om få dager åpner verdens desidert høyeste skyskraper på hele 818 meter.

Det mest utrolige som skjer i Dubai for tiden er imidlertid at den enorme finans boblen ikke sprukket ennå selv om det tydeligvis er svært nært forestående. Makan til stormannsgalskap bygget på luft har vel historien ikke vært i nærheten av tidligere. Mye av det som er bygget i Dubai er veldig flott,men dersom byen ender opp å bli liggende som en nærmest ubebodd spøkelsesby er det lite flott med slike byggverk.

Bare fremtiden vil vise hvordan dette ender. Min spådom er at det vil stå i historiebøker fremover som et eksempel på stormanngalskap av dimensjoner.


Problemer med gjeld og inkasso? Besøk inkassoguiden.no

Kommentarer (4)Add Comment
0
...
skrevet av Joakim, januar 01, 2010
Er vi i ferd med å bygge Babels tårn igjen mon tro?
0
...
skrevet av Anonym, januar 01, 2010
Wooow, Verdens største bygg, .. Det er fantastisksmilies/wink.gif
0
Vindusvask
skrevet av BerGenser, januar 02, 2010
Var i Dubai i slutten av november da var tårnet ikke helt ferdig. Så noen små prikker et stykke oppe, der hang det 10 mann i tau, med tank på ryggen og høytrykkspyler og vasket vinduene. Det er nok en heftig jobb for det er virkelig imponerende og se en så høy bygning....
0
Har man råd, så har man råd
skrevet av Hugo Valentino, februar 05, 2011
Ja, ja. Ser hva du mener. Men tilfellet Dubai er nok mer slik at stormanngalskap er mer eller mindre normal, FORDI staten/landet = selveste Prinsen der nede HAR RÅD til dette.....og mye mer til. Så det er mye bedre å se, lære og la seg imponere av de ulike utbyggingene der nede.

Tenk deg han Prinsen, for en del år tilbake stod han på ski ett eller annet sted med fjell og snø....og så tenker han "hmmm, dette vil jeg ha hjemme i Dubai også, jeg vil at alle hjemme i Dubai skal få stå på ski hvis de vil det, uten å måtte dra til andre siden av jordkloden..." Og så setter han bare i gang et abnormt apparat og casher ut en haug med penger og VIPS, så har de et 1 of a kind kombinert inne-/ og utendørs kjempe-alpin-anlegg midt i Dubai : )), med importert, EKTE snø og for øvrig bakker med bra standard smilies/cool.gif Bare et eksempel på at "jo, ting LAR seg virkelig gjøre - hvis man vil nok, og har pengene til det" smilies/smiley.gif

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
 

Antall besøkende

Vi har 80 gjester her nå