Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Hva er det med jenter og hest?

E-post Skriv ut PDF

I dag var det en dramtisk hendelse der ei jente holdt på å bli trampet ihjel på Øvrevoll. Heldigvis ble hun ikke alvorlig skadd.

Litt på siden av denne nyheten. Hva er det med jenter og hest? Hva er det de finner så interessant i dette dyret som gutter samtisig synes er helt uinteressant?

 

Kortsvindel er ikke større problem enn media gjør det til!

E-post Skriv ut PDF

Kortsvindel er i vinden om dagen. Ihvertfall i norske nettaviser. I dag er det Dagbladet som gjør en stor sak ut av at i en butikk i Oslo har 3500 kort blitt skimmet.

Dette er den første saken i Norge det er litt størrelse på. Tidligere "skimming" saker har vært peanøtter men er blåst opp av media fordi folk rett og slett leser slikt. "Det kan jo skje meg".

Norske forbrukere har imidlertid lite å frykte. Så lenge det blir avslørt at dette er skimming er egenandelen bare noen hundrelapper, i de fleste tilfeller tar banken eller brukerstedet regningen på det også for å slippe negativ omtale.

 

Genial BB svindel!

E-post Skriv ut PDF

Tyrkerne går stadig nye verier i sin iver etter å svindle og får østeuropeiske "skimmere" som opererer i Norge til å fremstå som amatører.

Svindlerene i tyrkia har fått en gjeng unge kvinner til å tro de er med i en "Big Brother" variant. Istedenfor har de brukt jentene for alt det er verdt og solgt nakenbilder over internett. Kjempemorro å lese om, at noen klarer å få til en slik "scam", men selvfølgelig tragisk for dem det gjelder.

 

Hadde politiet jobbet istedetfor å klage hadde problemet vært løst!

E-post Skriv ut PDF

Daglig kommer det frem nyheter i media om hvordan politiet svikter sine oppgaver. I dag kan VG opplyse at 3 av 10 ikke stoler på at de får hjelp fra politiet ved behov.

Min mening er at poltiet er mange nok. Problemet ligger i ressursbruken. Det bruker jo mer tid på klage på ressursmangel i steden for å jobbe. Det hjelper ikke med flere mann dersom alle seter seg ned for å klage. En annen ting er at på byga må politiet gjøre mye papirarbveid fordi de også fungerer som namsmann. Det vil friogjøre mye ressurser dette dette settes utenfo politiet. Fangetransport bør også kunne utføres av andre, hva med vaktselskap?

Få 4 uker med Dagsavisen levert hjem - helt gratis!!

Hos Santander kan du låne 250 000 kroner uten å stille sikkerhet, til en rente fra 11,5% (12,6% eff). Klikk her for å søke nå

 

Nå er svineinfluensahysteriet i gang igjen!

E-post Skriv ut PDF

3 personer er nå bekreftet omkommet i Norge på grunn av Svineinfluensa, en tragedie for dem det gjelder.

Nå har det seg imidlertid slik at det sannsynligvis at titusener allerede er smittet og har overlevd i landet, noe som er bedre overlevelsesrate en for vanlig influensa. Derfor synes jeg det blir patetisk med et nytt hysteri i etterkant av dette som gjør at man blir uglesett dersom man viser seg blandt folk med litt snufsete nese.

 

Høyre blir valgets store vinner!

E-post Skriv ut PDF

De siste ukers meningsmålinger viser det jeg har trodd og håpet på i hele sommer. Høyre er på full fart oppover og kommer til å gjøre et brakvalg.

Jeg tror ennå ikke at toppen er nådd og tror partiet kan ta hele 3-4 prosentpoeng flere stemmer. Mye av dette tror jeg skyldes at partiet hele veien har holdt seg til tradisjonell Høyrepolitikk og ikke har latt seg rive helt med i den tåpelige koaliasjons debatten men har holdt dørene åpne for flere alternativer.

 

Hvorfor dukker dette opp nå?

E-post Skriv ut PDF

Det er i dag lagt ut nye videoer fra 9/11 angrepene i 2001.

Hva kan årsaken være til at amerikanske myndigheter har sittet og lurt på dette til nå. Er det for å ta dem frem ved behov når de trenger støtte under den stadig mindre krigføringen i Irak og Afghanistan?

 

Nå skal Baasland familien ut i media gapestokken igjen!

E-post Skriv ut PDF

Det er nettopp sluppet nyheter om at politiet sikter Bohild Baasland for grovt bedrageri.

Da er tegningen satt for den neste ukes media-overskrfter. Ved siden av valgkampen skal Baaslandfamilien prege landets førstesider. Media er lett forutsigbare i slik henseende.

Det er greit at politiet tar ut siktelse dersom de mener det er på sin plass. Men man kan jo stille spørsmål om ikke familien snart bør slippe litt av mediakjøret, det er tross alt familiemeldemmer inne i bildet som ikke har vært aktive i saken.

 

Det har vært umulig for Obama å innfri de store forventingene!

E-post Skriv ut PDF

President Barack Obama skal i natt holde en av sine viktisgste taler i forbindelse med helsereformen. Det stilles store forventinger til om Obama vil klare å innføre obligatoriske helseforsikirnger til hele landets befolkning i hans presidentperiode.

Forventingene til Obama har vært skyhøye og umenneskelige å imøtekomme. Jeg tror imidlertid det å klare å innføre helseforsikringer for hele landets befolkning vil være helt avgjørende i forhold itl om han blir gjenvalgt for en ny fireårsperiode. Dersom han ikke klarer dette vil det være synd for USA og verden forøvrig. Obama bringer mye possitivt med seg og er possitivt for USA og verdensfreden.

 


Side 52 av 56

Antall besøkende

Vi har 4 gjester her nå