Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Ved dette valget kan du gjøre mye med asylpolitikken!

E-post Skriv ut PDF

Det er 3 dager til valg. Asylpolitikken er et kanskje enda hetere teme denne valghøsten enn tidligere som en følge av enorm pågang for å komme inn i Norge.

Ved dette valget kan du gjøre mye med asylpolitikken. Dersom du synes det er greit at den fortsetter nærmest ukontrollert stemmer du rett og slett bare på de rødgrønne. Dersom du vil stramme inn stemmer du Høyre eller FRP. Hva vil du?

Gebyrfri Visa er 100% gebyrfritt. Eff. rente 22,44% ved varekjøp. Søk online i dag.

Få 4 uker med Dagsavisen levert hjem - helt gratis!!

 

 

USA må på banen for å sette en stopper for piratene!

E-post Skriv ut PDF

Norge skal ifølge Dagbladet lede FNs gruppe mot pirater utenfor Somalia.

Nå virker det riktignok som om virksomhetene ikke er like lukrativ som tidligere da vi stadig sjeldnere hører om velykkede kapriner og stadig oftere hører om pirater som er tatt av den internasjonale styrker.

Når det er sagt tror jeg ikke virksomheten vil forsvinne før USA kommer på banen med sin beinharde "vi forhandler ikke med teorister" politikk.  USA er hardtslående nok til å fjerne piratene en gang for alle. Eller?

 

Enda flere midtdelere!

E-post Skriv ut PDF

I dag har det vært en ny alvorlig dødsulykke på norske veier. 2 personer er omkommet i en kraftig frontkollisjon i Bamle i Telemark.

Det finnes et effektivt middel mot frontkollisjoner. Det er midtdelere. Det har vært gjort en god jobb på området de siste årene men det er fryktelig mange farlige strekninger som gjenstår. Midtdelere er et forholdsvis billig og særdeles effektivt trafikksikkerhetstiltak. Det eneste negative er at det blir vanskelig å foreta forbikjøringer, noe som vanskeliggjør arbeidet for utrykningskjøretøy, men flere av disse har uttalt at dette på noen som helst måte kan stilles opp mot alle de liv midtdelere sparer.

Så kjære politikeren, gjør midtdelere til en valgkampsak. Det står om menneskeliv!

 

Hushovd er Norges fremste idrettsutøver!

E-post Skriv ut PDF

Thor Hushovd gjør det stort i Tour of Missouri. Nå har også han argeste konkurrent Mark Cavendish brutt rittet.

Thor Hushovd er for tiden Norges aller fremste idrettsutøver. Bare Ole einar Bjørndalen og "Tutta" er i nærheten. Sykkel er en stor internasjonal sport og vi har en helt i toppen. Vi får håpe han holder seg der i mange år til og ikke faller for doping fristelsen slik så alt for mange andre i samme sport gjør. Eller er det bare dumme utlendinger som faller for den fristelsen?

 

Er en ny pyroman løs?

E-post Skriv ut PDF

Det er akkurat sluppet nyheter om at det brenner i Storgata i Oslo? Storgata er en Oslos sentrale gater med mage bygårder og høye bygninger. Dette kan dessverre være en storbrann som er på gang. Foreløpig er slik informasjon ikke tilgjengelig.

La oss håpe at brannvesenet får slukket brannen raskt og at brannen har naturlige årsaker. Oslo trenger ikke ne ny pyroman som går løs.

 

Det er vel ingen hemeligheter at amerikanske politikere har spesielle lyster?

E-post Skriv ut PDF

En amerikansk republikansk politiker har gått av etter en tabbe hvor han glemte å slå av mikrofonen mens han la ut om hvordan han pleide å ha sex med to lobyister og at den ene av dem til og med likte å få ris.

Nå er det vel ingen hemmelighet fra før at amerikanske politikere liker å dra den litt langt i forhold til sexuelle påfunn med andre enn sin egen kone. Jeg har da speielt en historie hvor en sigar var spesielt involvert.

Det jeg synes er mer betenkelig med denne saken er at det tydeligvis brukes mange metoder blandt lobyister for å påvirke amerikansk politikk. Det burde absolutt bekke oppmerksomhet at kvinnelige lobyister tydeligvis legger seg langflate for gamle gubber som ikke får det de trenger hjemme. Dette er jo faktisk et domokratisk problem.

 

Sosialistene har reegjert lenge nok nå!

E-post Skriv ut PDF

Valgkampen går inn i sin siste innspurt og politikerne "jobber" døgnet rundt.

Som kjent gjør man feil når man ikke får nok søvn og det siste døgnet bærer sosialistene i SV ektra stor preg av å være overtrøtte. Å kalle det påståtte "kaoset" på borgerlig side for farlig er vel litt i det drøyeste laget. Nesten samtidig velger Stoltenberg å si at de fattige ikke trenger noen unskyldning fra han. Han mener de fattige heller trenger at de gjør noe med problemet (noe som faktisk ble lovet for 4 år siden). Sant nok det Jens, men du burde vel vite at en unnskyldning ofte føles godt allikevel.

Få 4 uker med Dagsavisen levert hjem - helt gratis!!

 

Hvorfor får Ole Klemetsen pes for å si det alle mener?

E-post Skriv ut PDF

Ole Klemetsen har fått så hatten passer etter han utalte seg om at kvinner hører hjemme ved kjøkkenbenken og ikke har noe i bokseringen å gjøre.

Beklageligvis velger Klemetsen nå å gi etter for stormen og moderer nå utalelsene sine. Hvorfor skal han det? Han har jo helt rett. Kvinnekampen har gått alt for langt om den har. Det er og blir slik at enkelt ting passer menn bedre tilenn kvinner og omvendt. Kvinner passer rett og slett ikke i bokseringen!

 

Nå er jeg spent nå!

E-post Skriv ut PDF

Nå er jeg så utrolig spent. Kjønnstesten til den Sør Afrikanske kvinnen/mannen, som vant gull i kvinnennes 800 meter under fridretts VM, er klar.

Endelig en viktig nyhet midt oppi valgkampen om hvordan Norge skal styres de neste 4 årene. Det var også greit med en pause i dag fra nyheter om Kongo saken. At to nordmenn er dømt til døden i en farse av en rettsak blir jo helt uvenstentlig i forhold til hvilket kjønn dette mennesket har.

 


Side 51 av 56

Antall besøkende

Vi har 11 gjester her nå